Kontaktlinser

En løsning for alle

Hvis du har et fysisk arbejde, hvor det er svært at have briller på, kan kontaktlinser være den fleksible løsning. At ville have kontaktlinser kan også være af udseendemæssige årsager, da briller kan ændre ens udseende markant.

Lige meget hvilken grund, der er til, at du gerne vil have kontaktlinser, kan vi hos Fahrendorff Optik hjælpe dig med at finde lige præcis de linser, der passer dig bedst.

Mange forskellige løsninger med vores kontaktlinser

Der findes mange forskellige løsninger, når det kommer til kontaktlinser. Vi har mange års erfaring i at rådgive om, hvilke linser, der vil passer bedst til den enkelte kunde.

Vi ser derfor altid på, hvad der vil være den bedste løsning for dig – herunder finder vi ud af, hvordan linserne bedst passer til dit arbejde, din dagsrytme og dit budget.​

Vi kan tilbyde et fordelagtigt abonnement på kontaktlinser på ned til 79 kroner per måned.

en der tager kontaktlinse på i venstre øje

Månedslinser fra

Kr. 79,- Pr. mdr.
  • Inkl. løbende kontrol

Endagslinser fra

Kr. 201,- Pr. mdr.
  • Inkl. løbende kontrol

Døgnlinser fra

Kr. 149,- Pr. mdr.
  • Inkl. løbende kontrol

Vi tilbyder blandt andet følgende typer

Endagslinser

Disse linser er perfekte til dig som ønsker at skifte linser på daglig basis, de tages ud om aftenen og næste morgen isættes et nyt par.

14 dages linser

Grunden til ønsket om 14 dages linser kan eksempel være at dine øjne slider linserne hurtigere end normalt og dermed vil månedslinser være ubehagelige efter kortere tid en beregnet til.

Månedslinser

Månedslinser er linser der kan bruges kontinuerligt i op til 29 dage og 30 nætter, en af grundende kriterierne for at de kan fungere så længe er den iltgennemtrængelighed de har.

Linser

Vi har forskellige slags linser, og deriblandt findes der også linser der kan bruges om natten, og ikke behøves at skulle tages ud hver aften. Dette gøres ved at sikre en høj iltgennemtrængelighed således at øjet kan “ånde” i nattetimerne.

Flerstyrkelinser

Når alderen nærmer sig de 40-50 år vil de fleste få brug for flerstyrke briller eller linser, for at de kan fokusere på ting både tæt på såvel langt væk.

Læselinser

Disse linser kan bruges til at forbedre dine evner når det kommer til at læse, hvor du før muligvis var nødt til at bevæge hovedet under læsning kan disse afhjælpe dette og sikre at du igen kan læse bare ved at bevæge øjnene.

Bløde linser

Til korrigering af nær- og langsynethed.
Bløde linser har en mere bøjelig form, hvilket gør at de hurtigere kan tilpasse sig hornhinden, og dermed blive behagelig at bruge.

Farvede linser

Farvede linser tillader dig at ændre din øjenfarve på en nem og behagelig måde, Det kan som et eksempel være fordi du ønsker en større tæthed mellem hårfarve og dine øjne.

Toriske linser

Hvis du lider af bygningsfejl vil man kunne bruge disse linser til at kompensere på den let bøjede form dit øje måtte lide af. Ved at bruge disse vil du kunne selv med bygningsfejl komme til at kunne se helt naturligt, uden brugen af briller.

billed af vores prøverum og phoroptor

En synstest sikrer at du har den rigtige styrke

Når du kommer i vores forretning for at få briller, starter vi med at lave en synstest, så vi er sikre på, at du får den rigtige styrke i dine briller.

Vi har erfarne og kompetente optikere ansat, der i mange år har hjulpet vores kunder. De vil tage sig godt af dig og hjælpe dig med at forstå de forskellige begreber.

Bestil synsprøve her

Vælg afdeling:

Vi oplever at nogle beskeder ryger i spam filter, så har du ikke hørt fra os inden for 1 dag, så send gerne en almindelig e-mail eller ring til os. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere