Briller

Når man køber briller

Er det ofte en investering, der skal vare i længere tid. Samtidig er det en af de vigtigste investeringer, man gør i sit udseende, hvorfor det er vigtigt, at det er nogle briller, der passer til ens stil og ansigtsform.

Kan du ikke bestemme dig for et enkelt par briller, eller har du behov for forskellige, er vores brilleleje et godt bud til dig.

Få professionel rådgivning om briller

Hos Fahrendorff Optik har vi stor erfaring med at hjælpe vores kunder og rådgive dem i, hvilke briller de skal have. Vores personale har mange års erfaring og er vant til at udtænke løsninger, der passer til lige præcis dig.

Vi giver os altid tid til at imødekomme kundernes behov, så de får en god oplevelse. For os er service mere end et ord, for os er det handling.

Vi har de nyeste brillestel

Vi holder os altid opdaterede om, hvordan brillemoden udvikler sig. På den måde ved vi hele tiden, hvad der rør sig.

Udover at være på forkant med moden lægger vi vægt på at have et bredt og stort udvalg af brillestel i forskellige farver, prisklasser med videre, så vores kunder har noget at vælge imellem.

En synstest sikrer at du har den rigtige styrke

Når du kommer i vores forretning for at få briller eller kontaktlinser, starter vi med at lave en synstest, så vi er sikre på, at du får den rigtige styrke i dine briller.

Vi har erfarne og kompetente optikere ansat, der i mange år har hjulpet vores kunder. De vil tage sig godt af dig og hjælpe dig med at forstå de forskellige begreber.

Bestil synstest her

Vælg afdeling:

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere