Brilleleje

Er dine briller gået i stykker?

Og har du ikke et ekstra par liggende, eller har du brug for et ekstra par, så kig forbi Fahrendorff Optik. Hos os kan du få brilleleje i bedste kvalitet. Vores forretning blev grundlagt i 2010, og har i dag 3 uddannede optikere og 3 salgsassistenter ansat, og fra 1 jan. 2018 desuden udvidet med butik i Aabenraa.

Vi er faglige stolte og for os er service mere end bare et ord. Derfor gør vi også alt, hvad vi kan, for at sikre os, at vores kunder får den rette løsning med deres brilleleje.

Få professionel vejledning ved leje af briller

Vores personale har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning inden for briller – herunder vejleder vi vores kunder. På den måde sikrer vi, at de går hjem med det rigtige produkt.

Vi er beliggende 2 steder I Sønderjylland med butik i Sønderborg samt Aabenraa. Begge vores butikker er nemme at komme til, uanset hvorfra I Sønderjylland du kommer fra.

Du kan altid kontakte en af vores butikker for at høre mere om vores brilleleje.

blackfin solbriller. En med spejlglas og sort ramme og den anden i lyse pastel farver og graduerede glas

Enkeltstyrke

(0-12 år)
Kr. 69,- Pr. mdr.
  • Uanset antallet af valgte briller

Enkeltstyrke

(voksen)
Kr. 99,- Pr. mdr.
  • Uanset antallet af valgte briller

Flerstyrke

-
Kr. 198,- Pr. mdr.
  • Uanset antallet af valgte briller
ung pige der for sat briller på af en optiker

Vi tilbyder brilleleje som fleksibel løsning

Med vores brilleleje tilbyder vi fleksible løsninger. Lejer du derfor hos os, har du mulighed for at vælge mellem enkeltstyrkeglas, for eksempel læsebriller, og nogle med flerstyrkeglas til daglig brug i forskellige farver og størrelser.

Vi har et stort og bredt udvalg af de nyeste briller og kvalitetsstel.

Du betaler et fast månedlig ydelse for vores brilleleje samt et mindre beløb for hver enkelt brille, som du lejer hos os. Derefter kan du med vores brilleleje selv vælge, hvor mange du vil leje – uanset antallet er den månedlige leje den samme.

Vores brilleleje har forsikring med i løsningen. På den måde er du sikret hvis de skulle gå i stykker.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere